Castlerock Extreme, за да се върне в Sugarbush

скиори от всички възрасти, да се изстреля в Freeskiing Glory на някакъв класически терен във Вермонт следващия уикенд, тъй като Sugarbush Resort е домакин на две състезания като част от Ski the East Freeride Tour.

Jr. Castlerock Extreme ще се проведе следващата събота, 6 февруари за участници до 14 години. Събитието е отворено за 110 състезатели, а предварителната регистрация е отворена до четвъртък, 4 февруари. Събитието започва с регистрация от 7:30 ч.-8:30 ч. За пикап и регистрация на BIB в кръчмата Castlerock. Castlerock Lift ще бъде отворен за притежателите на Bib само в 8:15 ч. За едно тренировъчно бягане, а курсът ще се затвори в 9:30 ч. Ще има задължителна среща на конкурента в Гейбълс (Патрул Шак в върха на двойника на Каслерок) на 9 : 45 ч. Състезанието започва в 10:00 ч. На линията на асансьора.

Форматът на конкуренцията позволява едно изпълнение на състезател с най -младата възрастова категория, започваща на първо място. Събитието се основава на формат на свободни SKI, а конкурентите се оценяват на линия, контрол, плавност, техника и стил.

Jr. Castlerock Extreme е квалификатор за основното събитие, като най -добрите осем състезатели се класират за Extreme Castlerock на 5 март. Регистрацията за основното събитие ще продължи от 7:30 ч.-8:30 ч. В Castlerock Pub за пикап и настаняване на Bib, като срещата на конкурент в Gables в 9:45 ч. Състезанието започва в 10:00 часа. Castlerock Lift ще бъде отворен за притежателите на Bib само в 8:15 ч. За едно тренировъчно бягане, а курсът ще се затвори в 9:30 сутринта. Партиране на награди ще се проведе извън кръчмата Castlerock в 16:00.

Екстремният конкурс на Jr. Castlerock е едно от четирите младши квалификационни събития за турнето на SKI The East Freeride. Extreme Castlerock е третата спирка на шест на екскурзията на Freeride с парична чанта от 1000 долара. Състезателите ще бъдат оценени въз основа на критериите за съдийство Steft/IFSA.

Colorado Classic Cycling Race Unveiled

RPM Events Group обяви, че ще донесе професионално състезание по колоездене в три града в Колорадо през август 2017 г., наречено Colorado Classic. Събитието от 10–13 август ефективно ще замени Ausa Pro Challenge, държавно състезание, което беше организирано в Колорадо от 2011–2015 г., и ще носи същото 2.HC UCI обозначение, което се очаква да привлече топ международни екипи. Събитието ще включва и два дни професионални женски колоездене.

Първи етап, който ще включва състезания за мъже и жени, ще започне в Колорадо Спрингс на 10 август. На следващия ден ще включва втори етап от състезанието за мъже в Брекенридж и нощно състезание за жените в Денвър. Етапи три и четири от състезанието за мъже ще се проведат в изкуството на Rino на Денвър на 12 и 13 август.

„От Red Zinger Classic Classic до Coors Classic и на USA Pro Challenge, Professional Bike Racing се превърна в част от нашата национална идентичност в Колорадо“, казва Кен Гарт, председател на RPM Group. „Класиката в Колорадо се разработва, за да се хареса не само на феновете на колоезденето, но и голямо разнообразие от колорадани и посетители на щата.“

Медалистките спортове ще управляват събитието, което ще включва множество, удобни за вентилатора вериги на всяка спирка, а не по-дълги етапи от точка до точка между градовете, които са били характеристика на USA Pro Challenge. Директорът на състезанието Джим Бирел каза, че четиридневната концепция, която също ще включва шансове за любители да карат и феновете, може да се окаже модел, който може да се разшири и в други градове. „Има всички правилни съставки, които да бъдат устойчиви“, каза той. „Не виждам, че това расте след четири дни, но със сигурност виждам, че расте в други държави и други пазари.“

Съобщението е направено в централата на САЩ за колоездене в Колорадо Спрингс. „Colorado Springs Sports Corp е абсолютно развълнуван, че може да помогне за връщането на елитното професионално колоездене в щата и ние сме честни, че нашият град е награден с първия етап от това грандиозно събитие“, заяви Том Осборн, президент и изпълнителен директор на The Colorado Springs Sports Corp.

Кметът на Колорадо Спрингс Джон Сутърс обявява, че първият етап от класиката на Колорадо ще се проведе в Колорадо Спрингс.
Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

LPGA увеличава рутината на 2021 с 34 събития

рутината за пътуване през 2021 г. ще функционира 34 официални събития в Северна Америка, Европа, както и Азия, като две нови събития са добавени към календара, както и играчи, които се състезават за 76,45 милиона долара официални събития Чанти с всички събития, забавени през 2020 г., заради Covid-19 върнаха в графика.

Съществуват редица корекции на рутината, предоставени от пандемия, свързани с пандемията, които могат да възникнат в началото на 2021 г., като събитията на пълно поле не започват до края на февруари, както и Азия замахът е прехвърлен в края на април, както и в началото на май.

Сезонът 2021 ще започне на 21 януари с конкурса на шампионите на Diamond Resorts в езерото Буена Виста, Флорида, със звезди от световете на спорта, както и забавление. Конкурсът за пътуване с LPGA с пълно поле ще започне на 25 февруари с шампионата на Gainbridge, като местоположението на Флорида ще бъде разкрито на по-късна дата. Спазването на седмицата, пътуването ще се насочи към Golden Ocala Golf, както и до конни клуб в Окала, Флорида.

[Вижте пълната рутина тук]
„Всички можем да се съгласим, че 2020 г., макар че определено не е 70 -годишнината, която очаквахме, беше година, която никога няма да забравим“, заяви комисарят на LPGA Майк Уан. „Докато гледаме на 2021 г., ние възстановяваме инерцията, която имахме в началото на 2020 г., както и ние сме развълнувани от нашето бъдеще, което ще включва новини за нови спонсори за заглавие, както и редица значителни увеличения на чанти.“

Завършването на Западното крайбрежие ще включва събития в Golf Program Aviara в Карлсбад, Калифорния, започваща на 25 март, преди първия мажор на годината, мотивацията ANA в Ранчо Мираж, Калифорния, в Country Club на Objective Hills, започваща на 1 април. След главната част Ще бъдат събития в Оаху, Хаваи, започващи на 14 април, както и в кънтри клуб Уилшир в Лос Анджелис от 22 април преди три състезания по Азиат.

След ориенталската люлка, LPGA ще бъде в курорта Kingsmill в Уилямсбург, Вирджиния, на 20 май преди програмата на езерото в Олимпийския клуб за откритото на САЩ на 10-13 юни, отбелязвайки първия път, когато голям женски състезание ще бъде състезание за жени ще бъде проведен на курса. Спазването на седмицата, Lake Merced Golf Club ще проведе LPGA Mediheal Championship. След това пътуването ще има спирки в Мичиган, Джорджия, Тексас, Охайо, както и обратно в Мичиган през юни, както и юли преди едномесечен европейски замах в допълнение към разсрочените олимпийски игри в Токио.

Пътуването на LPGA ще се завърне в САЩ през септември, тъй като Ден на труда 2021 ще бъде уикенд, за да се има предвид в Толедо, Охайо, тъй като Купата на Солхайм ще донесе най -добрите женски голфъри от Съединените щати, както и в Европа в клуб Inverness. На състезанието през 2019 г. Сузан Петтерсен спечели Купата на Солхайм за отбор Европа в битка, която се сведе до финалния пут във финалния мач.

„Club на Inverness наистина пристъпи толкова, колкото подкрепя пътуването на LPGA, когато рестартирахме годината си на Drive on Championship. Това беше една от най-трудните програми, които съм играл на турне, както и да направя тази победа, беше фантастичен метод за стартиране на сезона “, заяви Даниел Канг, двукратен член на Team USA на Купата на Солхайм Купа . „Inverness ще бъде изключително място за Купата на Солхайм 2021, както и разбирам, че феновете на Toledo Golf ще ни подкрепят както винаги.“

Две седмици след Купата на Солхайм, LPGA ще отпразнува още една 50-годишнина на Cambia Portland Classic. Тогава през октомври, за първи път в 10-годишната си история, Купата на Основателите ще се проведе извън Аризона. The competition will relocation to mountain Ridge country Club in West Caldwell, new jersey before three much more events in Asia as well as finally, in November, two events in Florida culminating with the CME group trip championship in Naples, Florida, from November 18– 21.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Back To Top