LPGA увеличава рутината на 2021 с 34 събития

рутината за пътуване през 2021 г. ще функционира 34 официални събития в Северна Америка, Европа, както и Азия, като две нови събития са добавени към календара, както и играчи, които се състезават за 76,45 милиона долара официални събития Чанти с всички събития, забавени през 2020 г., заради Covid-19 върнаха в графика.

Съществуват редица корекции на рутината, предоставени от пандемия, свързани с пандемията, които могат да възникнат в началото на 2021 г., като събитията на пълно поле не започват до края на февруари, както и Азия замахът е прехвърлен в края на април, както и в началото на май.

Сезонът 2021 ще започне на 21 януари с конкурса на шампионите на Diamond Resorts в езерото Буена Виста, Флорида, със звезди от световете на спорта, както и забавление. Конкурсът за пътуване с LPGA с пълно поле ще започне на 25 февруари с шампионата на Gainbridge, като местоположението на Флорида ще бъде разкрито на по-късна дата. Спазването на седмицата, пътуването ще се насочи към Golden Ocala Golf, както и до конни клуб в Окала, Флорида.

[Вижте пълната рутина тук]
„Всички можем да се съгласим, че 2020 г., макар че определено не е 70 -годишнината, която очаквахме, беше година, която никога няма да забравим“, заяви комисарят на LPGA Майк Уан. „Докато гледаме на 2021 г., ние възстановяваме инерцията, която имахме в началото на 2020 г., както и ние сме развълнувани от нашето бъдеще, което ще включва новини за нови спонсори за заглавие, както и редица значителни увеличения на чанти.“

Завършването на Западното крайбрежие ще включва събития в Golf Program Aviara в Карлсбад, Калифорния, започваща на 25 март, преди първия мажор на годината, мотивацията ANA в Ранчо Мираж, Калифорния, в Country Club на Objective Hills, започваща на 1 април. След главната част Ще бъдат събития в Оаху, Хаваи, започващи на 14 април, както и в кънтри клуб Уилшир в Лос Анджелис от 22 април преди три състезания по Азиат.

След ориенталската люлка, LPGA ще бъде в курорта Kingsmill в Уилямсбург, Вирджиния, на 20 май преди програмата на езерото в Олимпийския клуб за откритото на САЩ на 10-13 юни, отбелязвайки първия път, когато голям женски състезание ще бъде състезание за жени ще бъде проведен на курса. Спазването на седмицата, Lake Merced Golf Club ще проведе LPGA Mediheal Championship. След това пътуването ще има спирки в Мичиган, Джорджия, Тексас, Охайо, както и обратно в Мичиган през юни, както и юли преди едномесечен европейски замах в допълнение към разсрочените олимпийски игри в Токио.

Пътуването на LPGA ще се завърне в САЩ през септември, тъй като Ден на труда 2021 ще бъде уикенд, за да се има предвид в Толедо, Охайо, тъй като Купата на Солхайм ще донесе най -добрите женски голфъри от Съединените щати, както и в Европа в клуб Inverness. На състезанието през 2019 г. Сузан Петтерсен спечели Купата на Солхайм за отбор Европа в битка, която се сведе до финалния пут във финалния мач.

„Club на Inverness наистина пристъпи толкова, колкото подкрепя пътуването на LPGA, когато рестартирахме годината си на Drive on Championship. Това беше една от най-трудните програми, които съм играл на турне, както и да направя тази победа, беше фантастичен метод за стартиране на сезона “, заяви Даниел Канг, двукратен член на Team USA на Купата на Солхайм Купа . „Inverness ще бъде изключително място за Купата на Солхайм 2021, както и разбирам, че феновете на Toledo Golf ще ни подкрепят както винаги.“

Две седмици след Купата на Солхайм, LPGA ще отпразнува още една 50-годишнина на Cambia Portland Classic. Тогава през октомври, за първи път в 10-годишната си история, Купата на Основателите ще се проведе извън Аризона. The competition will relocation to mountain Ridge country Club in West Caldwell, new jersey before three much more events in Asia as well as finally, in November, two events in Florida culminating with the CME group trip championship in Naples, Florida, from November 18– 21.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща