AU $ 5M University of the Sunshine Coastline Sports Stadium ъпгрейд в ход

AU $ 5 милиона ъпгрейд на спортния стадион на University of the Sunshine Coast Line (USC) на училище в Sippy Downs, който ще привлече в тълпи от зрители към по -широк Обхват на мачове на местни, национални, както и световни нива от началото на следващата година.

Работата на стадиона е настоящата сграда, която се провежда в Worldwide Basic Sport на USC, тъй като университетът се фокусира върху разширяването на своите високоефективни спортни програми, както и съоръжения в полза на наставника, както и за изследвания, в допълнение към ангажираността на квартала.

Заместник-канцлерът професор Грег Хил заяви, че спортният стадион на USC в крайна сметка ще бъде едно от най-добрите спортни съоръжения в региона, като инсталирането на прибиращи се места заемат способностите на тълпата от 360 души до 2200.

Професор Хил каза:

Поставяме прибиращи се места за сядане в двата края на сградата, засилвайки пода, добавяйки ново осветление, както и инсталиране на корт, който може да бъде покрит на настоящия корт за спорт като Netball.

В дните на игрите, местата за сядане могат да бъдат разгърнати, както и новият корт, „изпуснат“, за да осигури на спортисти, както и зрители страхотно изживяване, с много малко смущения на всякакъв вид други хора от съоръжението отвън започват, както и повърхността пъти.

Работата, която се събра през септември, се очаква да бъде завършена до февруари 2017 г. навреме за първата игра на къщата на новия национален отбор по нетбол на Sunshine Coastline, съвместно партньорство с Мелбърн Буря, която ще се базира в USC.

Професор Хил заяви, че телевизионните телевизионни игри през следващата година ще помогнат на Showcase USC, както и на Sunshine Coastline до останалата част на Австралия.

Той добави:

Спортният стадион на USC е изтъкнат при стажантите на USC, както и с персонала в допълнение към околния регион, като се има предвид, че е разработен през 2006 г., както и този растеж ще бъде от полза за разнообразни спортове, както и за спортни клубове.

План за разработване на AU 4,2 милиона долара слънчева брегова линия за водни упражнения до съществуващия басейн с олимпийски стандарт в района е в ход, като плувният клуб на USC Spartans получи безвъзмездна помощ от 1,4 милиона долара от националните паркове на Министерството, спорт като спорт като както и да се състезавате в неотдавнашен кръг от финансиране на съоръжения, наречен Get Play Plus.

Парите стартираха следващата фаза на напредък в рамките на Националния основен спортен участък на USC, който вече има олимпийски олимпийски олимпийски, както и параолимпийска програма за плуване, работеща в близост до единствената атлетика на региона, както и първия национал на брега на брега Netball Team, The Lightning, ще тренира, както и ще играе в училище в рамките на месеци.

Професорът по спортни науки на USC (биомеханика) Брендън Бъркет заяви, че водната упражнение ще позволи гениални тренировки, както и изцеление за всички спортисти, заедно с ново изследователско проучване, за да ръководят рехабилитацията, както и програми за упражнения за по -широката общност.

Новото закрито съоръжение ще допълва 50 -метровия басейн на университета, който спечели висок профил през тази година като 10 плувци на USC Spartans, обучени за Олимпиадата в Рио, както и за параолимпийски игри. Той ще включва: шест ленти, 25 м, градуирана дълбочина, отопляем басейн; Съвременният лечебен басейн „безкраен поток“; както и спомагателни съоръжения.

Професор Бъркет каза:

Това ще бъде чудесно допълнение към нашия кампус, с ползи за високоефективен спорт, спортна наука, както и медицина в ментор, както и за изследвания, в допълнение към здравето и здравето, както и за здравето и благополучието както на USC като по -широки общности.

Надяваме се, че целият регион обхваща тази гениална услуга за водни упражнения, която ще интегрира нови съоръжения, треньорски персонал, възможности за обучение, както и изследователско проучване, ръководено от университета климат.

Контрастната атмосфера на температурата на водата ще даде възможност за високоефективни спортисти, както и всеки тип членове на квартала да стимулират изцелението им от нараняване, спорт или увреждане. Това също ще осигури изключителен ресурс за стажант, който открива, както и за изследователска работа.

Заместник-канцлерът на USC Грег Хил заяви, че сега университетът работи за набиране на средствата, с цел да завърши работата през 2017 г.

Професор Хил каза:

Спортният участък на USC винаги е бил предлаган за Sippy Downs, както и за по -широка общност, както и нямаме търпение да споделим това ново съоръжение за водни упражнения по същия начин.

We expect links with locals, visitors, close-by schools, regional institutions for carnivals as well as meets, training squads, elite athletes, as well as clubs for athletics, basketball, rugby, volleyball, futsal, netball, roller derby as well as футбол.

Клубът за плуване на USC Spartans е свързан с плуване в Куинсланд, както и плуване Австралияnull

Волята на Джон Иснър да спечели

, запазвайки самообладание за преместване на минали грешки

Историята е направена на първенството на Уимбълдън през 2010 г., когато Джон Иснър и Никола Махут се бориха на корта за рекордни 11 часа, 5 минути се разпространиха за три дни. И двамата играчи проявиха невероятна психическа издръжливост през целия мач, но Inser взе победата 70-68 в петия сет.

„Това беше волята да спечелите. Не че го надхитрих; Искам да кажа, очевидно той даде всичко от себе си “, каза Иснър.

Разумно и двамата мъже бяха изтрити, когато всичко беше казано и направено. Иснър „е несъвместим“ за 20 минути, според неговия треньор Крейг Бойнтън.

„Играхме най -големия мач досега, на най -голямото място за игра на тенис“, каза Махут.

Всеки играч даде всичко, оставяйки всичко, което имаха на корта ден след ден.

„Беше наистина болезнено, но знаех, че не мога да задържам нищо“, каза Махут.

За да постигнете успех в тениса, трябва да имате умствената здравина да завладеете неблагополучието, да запазите самообладанието си и да поддържате високо ниво на ефективност.

„Непрекъснато си казвах да се съсредоточа върху завършването на силно, след като пропуснах изстрел. Знаех, че в крайна сметка ще придобия външния си вид “, каза Иснър.

Иснър успя да запази самообладанието си, като се придържа към стратегията си и не позволяваше на грешките да повлияят на способността му да изпълнява на високо ниво. За да направите това, трябва да развиете умствена сила, която комплиментира вашите тенис умения и да избегнете безсилие.

Практиката и обучението ще ви помогнат да постигнете умствена сила, но вносът избягвате разочарованието между точките. Разочарованието работи само в полза на вашия опонент.

„Понякога се влошаваше, но не го оставих да стигне до мен или да ме изхвърли от играта ми“, каза Иснър.

Не се страхувайте да правите грешки. Всеки спортист прави грешки, но способността да поддържа увереност и да се съсредоточи върху следващата игра отделя талантливите спортисти от елита. Оставете всичко на корта!

Нека вашата умствена сила, способности и подготовка ръководят вашето представяне.

Научете доказани техники за умствена игра, за да изпълнявате най -доброто си на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се осъществяват с върховна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да осъществите върховна увереност в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса и открийте мощни и доказани техники за психични игри, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Впечатлени сме от това колко„ увереният спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения кръг на турнир (полуфинали) след приключване на CD/Workbook. Ще направим всичките пет в поредицата. ”
~ Джейсън Бургуньон, чичо

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да увеличите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите напълно безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е приятно и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава изключителна клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция

Увеличете увереността си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Главният треньор на ментални игри д -р Патрик Кон може да ви помогне да завладеете проблемите си с менталната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или чрез Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се напълно безплатно на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървен, дете Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

?

Junefests: Разходката на лятото на юници

във Върмонт стартира по голям начин този месец с три фестивала, които привличат хиляди посетители в нашата държава. Вие живеете тук, така че няма извинение да не си вземете мотора или йога постелката си и да планирате следващия си уикенд.

Разходка на юници: 3 – 5 юни 5

Brattleboro, Vt.; www.strollingoftheheifers.com

Преди шестнадесет години, Орли Мунзинг вървеше по стар път за дърводобив в Дъмерстън, щата щата, и се натъкна на съседа си, Дуайт Милър, считайки овощната си градина. Когато Мънзинг го попита дали има нужда от ръка, вместо да й предаде рейк или чифт подстригване, Милър я помоли да разпространи думата за трудностите, с които се сблъскват многобройните фермери и да насърчи другите да подкрепят местните си производители на храни. „Той каза, че ще погледне добре, защото след десет години няма да видите това“, спомня си тя. Това, което започна с един разговор със съсед, беше искрата за ежегодно събитие, което привлича десетки хиляди за уикенд на празнуване откъде идва храната и пътуването дьо Хийфер, поредица от вози по черен път.

Вибрацията: Munzing казва. „Това е най-забавното и семейно селскостопански граси, които можете да си представите. Трябва да го видите, за да повярвате. ”

Кой отива: Всички. Колкото и да е 50 000 души могат да подреждат тротоарите за парада в събота сутрин. Неделята с велосипеди привличат местните мотористи, които редовно се справят с криволичещите пътища и посетителите през уикенда, които търсят алтернатива на ездата на тротоара.

Обстановката: Домът на Асоциацията на Холщайн в Америка, която проследява генеалогията на всеки Холщайн в Северна Америка, Brattleboro често прави национални списъци с най -добри места за живеене или пътуване, докато парадът и свързаните с него събития са в центъра на Brattleboro, неделя Trip de Heifer има много по -пасторална обстановка. Lilac Ridge Farm, разположена само на няколко мили от Hum на центъра на града, е сертифицирана биологична ферма на 600 декара, която служи както за старт, така и за финал и местоположението на следобедния пикник след Ride. Най-краткият маршрут е пътуване с 15 мили от 15 мили по търкалящи се павирани и чакълести пътища до моста на Зелената река. Междинното каране на 30 мили се навива на юг в градовете Гилфорд и Халифакс, преди чудовище да се изкачи нагоре по Мос Холоу Роуд в Марлборо покрай колежа Марлборо и да се спусне обратно към фермата „Люляк Ридж“. За най-трудните ездачи, 60-милиметровото возене потапя чак до Масачузетс и прави скална завръщане чрез хълмисти и грапави чакълести пътища.

Не пропускайте: Парадът в събота започва с селскостопански животни от всякакъв вид, които водят маршовете. Освен Гърнси и Холщайн, очаквайте да видите волове, кози, прасета, лами и много по -разходки по главната улица. „Това е голям ковчег на Ной, казва Мънзинг.

Какво бихте могли да научите: Преди кравите да започнат да ходят, седнете на разходката на върха на юниците бавно живеене, форум от експерти, които изследват теми за подхранване, уелнес, хранително предприемачество, хранителни системи, хранителна справедливост и хранителна политика. Говорителите включват Фред „Чико“ Лагер, бивш изпълнителен директор на Бен и Джери; Cairn Cross, съосновател и управляващ директор на Fresh Tracks Capital, Уил Рап, основател на Gardener’s Supply; Анна Доусън, основател на Hometown Foods LLC, и други

Най -странното нещо: Внимавайте за „млечната кръстница“, която циркулира около събитието и доброволците, облечени като мухи, които следват зад кравите, въоръжени с лопати и дървени стърготини за всяко почистване.

Партито: На изложението за устойчив живот след парада ще намерите 11 декара забавление, храна и експонати, включително местни производители на храни и занаятчии. Плюс това, четирите отделни палатки за домашни забавления са домакини на всякакъв вид музика на живо, включително рок и рол, фънк, месинг на Ню Орлиънс, фолк и разбира се танци. Marvel в изпълнители от Центъра за циркови изкуства в Нова Англия, поставете залозите си на козе състезанията или разгледайте короняса на госпожица Вермонт.

5 Психични техники на рутина на Prematch

Имате ли рутинна PREMATCH?

В „Сесии с Док“, д -р Патрик Кон отговаря на вашите спортни психологии и психични въпроси за тренировки за 5 психични техники от рутинна игра. Вижте PeakSports.com и кликнете върху Свържете се с нас, за да изпратите въпроса си за д -р Кон, за да отговорите в неговия видеокаст или подкаст за психична игра.

Имате ли рутинна игра, която ви помага да се подготвите психически за конкуренция?
В това видео ще научите какви основни психични техники или умения трябва да се интегрирате в своята предварителна конкуренция или предишна рутина.

Ще визуализирам една от моите програми за CD и Workbook, наречена The Undermed Athlete, която ви учи на всички входове и аутове за добра рутинна игра от менталната игра.

Ето въпроса, д -р Патрик Кон отговаря тази седмица:
Как можете да помогнете на вашите спортисти да имат рутинна игра преди мачове и състезания?

Гледайте видеото по -долу, за да чуете какво трябва да каже д -р Кон за 5 психични техники от рутинна игра. Не забравяйте да се абонирате за нашия канал в YouTube, за да бъдете актуализирани във всички наши най -нови видеоклипове!

Абонирайте се за YouTube канала PeakSports сега, за да получавате актуализации за новото ни съдържание!

Научете доказани техники за умствена игра, за да изпълнявате най -доброто си на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се осъществяват с върховна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да осъществите върховна увереност в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса и открийте мощни и доказани техники за психични игри, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Даниел се справи много добре с контрола на емоциите си по време на мачовете днес. Бяхме много щастливи от нея, че не показа неудовлетвореността си по време на мача; Мисля, че това беше голямо постижение. Тя наистина изглеждаше под контрол на емоциите си, дори когато удвои грешно или допусна грешки. Промените, които видяхме при поведението на Даниел за по -малко от 24 часа, бяха страхотни! Благодаря ви за напътствията! ”
~ Дженифър Аламо, родител на тенис

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да увеличите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите напълно безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървен, дете Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

Увеличете увереността си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Главният треньор на ментални игри д -р Патрик Кон може да ви помогне да завладеете проблемите си с менталната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или чрез Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се напълно безплатно на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е приятно и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава изключителна клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция

Back To Top