2023 USGA Mid-Amateur Toying to New York

Sleepy Hollow Country Club в Скарбъроу, Ню Йорк, ще бъде домакин на Американската асоциация за голф асоциация през 2023 г.. USGA обяви селекцията на Sleepy Hollow като сайт, както и обяви, че курсът за съвместно домакин на Stroke Play за 43-ото годишно събитие ще се проведе наблизо в голф клуб Fenway в Скарсдейл, Ню Йорк.

Sleepy Hollow беше домакин на национално събитие на USGA като сайт за американския шампионат за аматьори на САЩ през 2002 г. Той е разработен от Чарлз Блеър Макдоналд и е отворен за игра през 1913 г. A.W. Tillinghast разшири съоръжението до 27 дупки в края на 20 -те години на миналия век, а Гил Ханс и Джордж Бахто наскоро възстановиха оригиналния герой в курсовете на клуба.

„Sleepy Hollow има честта да бъде домакин на 43-тото американско шампионат в средата на аматьорите и приветства някои от най-добрите аматьори в света на нашето историческо голф игрище с изглед към величествената река Хъдсън“, казва Джон Симонс, президент на клуба. „Нашето голф игрище е оригинал на C.B. MacDonald и неотдавнашното му прекрояване от Гил Хансе и неговият екип възстанови курса в тези корени. Очакваме курсът да предложи вълнуващо първенство и запомнящо се представяне на едно от многото престижни аматьорски голф събития в страната. ”

Датите на първенството са 9–14 септември 2023 г. Шампионатът е отворен за любителски голфъри на възраст 25 и повече години с индекс за хендикап, който не надвишава 3,4. Американският среден аматьор е игран за първи път през 1981 г. и разполага с 36 дупки игра на инсулт, преди полето на 264 да бъде отрязано до ниските 64 голмайстори за игра на мачове.

Fenway Golf Club първоначално е бил известен като Fenimore Country Club, а Devereux Emmet разработи първото оформление с 18 дупки. Курсът е заменен от Tillinghast през 1924 г. и клубът се реорганизира под сегашното си име 12 години по -късно.

“The USGA is pleased to work in a collaborative effort with both Sleepy Hollow country Club and Fenway Golf Club in bringing the U.S. Mid-Amateur for the first time to the Hudson Valley and Westchester County,” said John Bodenhamer, USGA senior managing director for първенства. „Състезателите безспорно ще се радват на два исторически и предизвикателни курса.“

Американският среден аматьор през 2023 г. ще бъде 75-ият шампионат на USGA, игран в Ню Йорк. По-рано Empire State беше домакин на американския среден аматьор през 2010 г. в Atlantic Golf Club в Bridgehampton. Отвореното от 2020 г. Open ще бъде домакин на Winged Foot Golf Club в Мамаронек през юни.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Шампионът на Super Bowl Drew Brees Invests в Pickleball

Шампионът на Super Bowl Drew Brees се премества от футбол към Pickelball.

Рекордният бивш защитник на NFL се присъедини към групата на собствеността на отбора на Pickbool Pickball Club от Major League.

Свързани истории

Шампионът на Super Bowl Drew Brees Invests в турнир

USA Pickelball имена Чък Менке като главен рекламен директор

Градът на бреговете на Персийския залив се разпада за нови кортове за турнине в залива Shors Sportsplex

Major League Pickelball обявява разширяването на отбора

Punta Gorda осигурява тригодишна оферта с турнир за пикбол на приложения

Брейс се присъединява към подреден списък от видни собственици, включително финансист, както и предприемач Андрю Додж; Лос Анджелис Лейкърс Частен собственик Джим Бъс; както и истински магнат на имотите, както и изпълнителен директор на Серхант, Райън Серхант.

„Аз съм запален играч на турнир, фен, както и стажант на играта“, каза Брийс. „Шансът да бъда част от групата за собственост на компютъра на Mad Drops е нещо, от което съм изключително развълнуван, както и гледам напред да подпомогна повишаването на разбирането около невероятните играчи, както и състезанията в MLP, подпомагайки отглеждането на спорта на турнир, както и насърчаване на общата ангажираност на феновете. Като дългогодишен експерт спортист, както и на състезател, аз гледам напред да работя с екипа на PC Mad Drops в нашия безмилостен стремеж да спечелим много първенства през следващите години. ”

С базиран в отбора, съвместен стил, както и гениални правила, които подчертават спортистите, както и ентусиазма на феновете към играта, целта на MLP е да повиши, както и да развие спорта във всичко, което прави.

„Радваме се да приветстваме такава силна група стратегически инвеститори, както и партньори в семейството на MLP“, заяви създателят на MLP Стив Кун. „MLP е най -важната, както и най -интересна марка в цялата турнирна топка. Квалифицираната, както и страстната група на MAD Drops PC ще повиши допълнително нашата конкуренция, както и спортисти, което допринася за целта ни да отглеждаме играта на турнир в най -интересния зрителски спорт в света. ”

След отлично начало на сезон 2022 г. с първото състезание на MLP в Остин, Тексас, в началото на юни, MLP ще донесе второто си отборно състезание в Newport Beach, Калифорния, от 5–7 август, както и ще предложи най -голямата награда за чанта на наградата (319 000 долара) в историята на Pickelball, като печелившият отбор взе къща 100 000 долара.

„Pickleball е най-бързо развиващият се, както и най-достъпният спорт в Америка, както и MLP създаде уникално завладяваща екипна експертна лига, която ще продължи да стимулира своя растеж“, заяви Зубин Мехта, генерален мениджър на Mad Drops Pickball Club Club Club Club . „Ние сме развълнувани да си партнираме с страхотна група стратегически инвеститори като собственици на PC MAD Drops, както и да гледаме напред, за да подкрепим целта на MLP да бъде водещ доставчик на съдържание на Pickbell.“

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Залагания на NFL Integrate 2020 | Player Prop Bets & Shances

Интеграцията на NFL е първата от многото значителни дати на извънсезонния период в Националната футболна лига. Безплатната компания, както и черновата ще дойдат по -късно. Но първо е време да определим новите спортисти, идващи от колежа по футбол.
Може да не сте почитател на интеграцията на скаутите сами по себе си, но създателите на коефициенти имат набор от пазари за залагания, които си струва да се проверят. Всеки тип събитие е интересно, ако имате пари за него.
Интегрирането на скаутите през 2020 г. ще бъде между неделя, 23 февруари, до понеделник, 2 март, на стадион „Лукас нефт“, в Индианаполис.
Има 337 перспективи, поканени за тазгодишния комбайн. Коефициентите на коефициенти са съставили шансове, както и залози на най -известните имена. Нека да разгледаме тазгодишните интегрирани залози на NFL, както и коефициенти:
Залагайте на NFL интегриращи залози за подпомагане
Залози на Quarterback
Широки залози на приемника
Изпълнение на залози за гръб

Трябва да заложите на интегриране на събитието
Други NFL интегрират реквизит

Заложете на NFL интегрирайте в тези върха в интернет спортните книги

Ранг
Спортна книга
Степен на плащане
Оценка
Бонус
Заложете сега

Моля Изчакай …

1

Betus
A+

4.9/5.0

125% до 2500 долара

заложете сега преглед

2

Бовада
A+

4.7/5.0

50% колкото $ 250

заложете сега преглед

3

MyBookie
A

4.9/5.0

100% до 1000 долара

заложете сега преглед

2

Betway
A

4.8/5.0

100% до £ 30

заложете сега преглед

3

888Sport
A

4.6/5.0

Залагайте 10 евро, за да получите 30 евро

заложете сега преглед

Куотърбеците – Player Props & Cherds
Най-простият метод за определяне на отстъпки при интегрирането е чрез скоростта им при тирето от 40 ярда.
Скоростта не е функция, която ще определи дали защитникът ще бъде страхотен или лош в NFL. Въпреки това, не е лошо нещо, което означава, че мнозина ще се опитат да развълнуват в тази категория.
Джален боли
Jalen Hurts може да е човекът, по -склонен да покаже скоростта си при комбинираните. От тримата играчи в шансовете той е този с най -лошата механика, която хвърля футбола. Това е неговата възможност да покаже още една страна на потенциала си.
Най -доброто 40 време – Джален боли
По -бавен от 4,58 секунди от 4,58 секунди
-200+150

Както обаче можете да видите във видеото по -долу, неговите писти са малко по -бавни от обикновено. Той има скорост, но той е огромен човек на 6 фута 2, както и 225 паунда.

Джо Бъроу
Джо Бъроу е подъл бързо, както и това е причината шансовете му да са точно същите както за над, така и за пазарите. И все пак, очакваното му време на 4.81 е най -големият от трите изброени отстъпки.
Най -доброто 40 време – Джо Бъроу
По -бавно от 4,81 секунди от 4,81 секунди
-120-120

Burrow най -вероятно ще бъде избран първо в черновата на NFL от Cincinnati Bengals. Той ще трябва да бъде зверски в интеграцията, за да навреди на шансовете си. Това няма да се случи.
Джъстин Хърбърт
Джъстин Хърбърт е отличен избор за залагане на стойност +250. Хърбърт не е най -бързият човек в света, но той може да тича усилено, както можете да видите във видеото по -долу.
Най -доброто 40 време – Джъстин Хърбърт
По -бавно от 4,71 секунди от 4,71 секунди
-400+250

Според мен полагането на -400 е също много за нещо в разузнаващия интегриращ резултат.

Джъстин Хърбърт се разпада за 3 -ия си бързащ TD #Rosebowl (чрез @pac12network) pic.twitter.com/shkcyhbsd
– Bleacher Report CFB (@BR_CFB) 2 януари 2020 г.
Изпълнението във видеото е от 37 ярда, както и продължи шест секунди. Хърбърт трябваше да се забави, както и да присвои защитник. В комбайна той ще отиде директно, както и може да се доближи до 4.71.
Действителните бързи момчета – широки приемници интегрират залози за подпомагане
Широкото агнешко на Оклахома, както и Джери Жади от Алабама, ще вървят главата до главата в интеграцията, за да докажат кой е най-добрият широк приемник е в черновата.
И двете са бързи с фантастичен набор от ръце. Този, който управлява тирето с 40 ярда много по-добре, може да се окаже с горната ръка през уикенда на NFL.
Най -доброто 40 време – Джери Джеди
По -бавен от 4,44 секунди от 4,44 секунди
-120-120

Най -доброто 40 време – Ceedee Lamb
По -бавно от 4,54 секунди от 4,54 секунди
-120-120

Голяма част от очите ще бъдат насочени към Тий Хигинс, както и на Джъстин Джеферсън, но те са на второто ниво на широки приемници.
Най -доброто 40 време – Тий Хигинс
По -бавно от 4,57 секунди от 4,57 секунди
-120-120

Най -доброто 40 време – Джъстин Джеферсън
По -бавно от 4,51 секунди от 4,51 секунди
-400+250

Течащите гърбове – Интегрирайте залозите на Prop
Настройката за бягане назад постигна удар през последните няколко години в NFL. Мнозина смятат, че са взаимозаменяеми, както и това може да е вярно, но да имате бързо три надолу опашка може да ви отведе далеч. Просто попитайте титаните в Тенеси.
Най -доброто 40 време – D’Andre Swift
По -бавно от 4,47 секунди от 4,47 секунди
-150+110

Най -доброто 40 време – JK Dobbins
По -бавно от 4,49 секунди от 4,49 секунди
-150+110

Най -доброто 40 време – Джонатан Тейлър
По -бавно от 4,51 секунди от 4,51 секунди
-500+300

За трите изброени по-горе опашки там тирето от 40 ярда може да е единственото Pnull

Суроватъчен протеин: Това не е само за месни глави

от Мат Вайк

От години основният потребител на суроватъчни протеинови добавки са тези, които участват в упражнения, културисти и спортисти – в крайна сметка по -млада демографска. Всички останали сякаш го намират табу или безполезен. Изследователите обаче разгледаха различна демографска и как суроватъчният протеин може да им помогне – по -конкретно, възрастни граждани.

Точно така, хвърлете поп е протеинов шейк и скачайте на борда на влака Gainz. Лично аз не намерих изследването нещо ново от познанията на моя човек, но за мнозина може да си струва да познаете и обучите вашите родители/баби и дядовци за тези нови открития.

Нова суроватка за подобряване на здравето и силата
От години е известно, че възрастните граждани трябва да се уверят, че не само се хранят правилно, но и стават и се движат. Умът и тялото бавно започват да се влошават, когато е в съня. И сега изследователите казват, че възрастните хора трябва да обмислят консумацията на протеинови шейкове често за ползи за здравето.

С напредване на възрастта сме склонни да губим стройна мускулна маса – особено ако не упражняваме и използваме тренировки за съпротива. Когато настъпи загуба, мускулът обикновено следва спад на силата. Когато възрастните граждани започнат да губят мускули и сила, нормалните им ежедневни дейности стават много по -предизвикателни. И поради засиленото предизвикателство има присъщ риск от падане.

Когато ставате във възрастта и когато костната маса и плътността не са точно в разцвета си, рискът от счупвания и фрактури е истинска грижа. Лесното падане може да счупи кост и дори ако счупването не е тежко, то все още може напълно да промени начина на живот на този старши – дори да им накара да бъдат в старчески дом или съоръжение за подпомагане на живот. Единственото нещо, което плаши възрастните практически, колкото смъртта, е, когато те вече нямат контрол върху качеството си на живот. Ако те са ограничени до инвалидна количка или се нуждаят от някой да се грижи за тях по цял ден всеки ден, за тях не е начин да живеят до края на живота си. Многобройни могат да станат депресирани и да изпаднат в спирала надолу.

Това е още по -засилено, когато един изследовател каза: „Възрастните хора, които правят малко, за да избегнат прогресията на саркопения (загубата на мускули със стареене), се насочват към състояние, в което намират дейности на ежедневието, като издигане от стол или възходящ Стълбите са много предизвикателни или може би невъзможни. ”

Старши изследване
За да разгледаме как суроватъчният протеин може да помогне на възрастни граждани, група изследователи от университета Макмастър събраха две групи мъже на възраст над 70 години. Те използваха едната група като плацебо, а другата те дадоха протеинов шейк. Нито една група не беше помолена да упражнява и първата част от това проучване продължи общо шест седмици. Изследователите искаха да видят дали има видими ползи за групата на суроватъчните протеини по отношение на мускулната маса и сила, дори когато програма за упражнения не беше последвана и изпълнена.

След това за следващата част от проучването, същите групи бяха помолени да разширят приемането на своите добавки (плацебо или протеин) за допълнителни 12 седмици, докато завършват програма за упражнения, която включваше интервално обучение с висока интензивност, както и тренировки за съпротива два пъти седмично. Множество може да поставят под въпрос вида упражнения, които са имали възрастни хора, но един изследовател спомена: „Избрахме тази комбинация от упражнения, за да получим максимална полза по отношение на фитнес и мускулна сила. Знам, че многобройни смятат, че възрастните хора не могат да правят този тип упражнения, но това е просто невярно. ”

След като общо 18 седмици бяха завършени и за двете части на изследването, изследователите бяха взривени от своите открития. В сравнение с групата на плацебо, възрастните, които консумираха протеиновия шейк, подобриха общата си сила, както и показаха подобрение на размера на мускулите. Когато сравняват количеството на мускулите, което биха загубили без допълнителния протеин всяка година, изследователите установяват, че са спечелили това количество в мускулите в рамките на първите шест седмици от изследването. Тази констатация всъщност е изумителна. Това, което първоначално биха загубили за една година, те спечелиха след шест седмици. Тогава, когато тренировката за съпротива беше добавено към изследването, бяха показани още повече печалби от сила.

Един изследовател заяви: „Ясно е, че упражненията са съществена част от значително подобрения здравен профил на нашите предмети, но ние сме много развълнувани от подобренията, които добавката сама и в комбинация с упражнения успяха да дадат на нашите участници.“

Тези констатации са жизненоважни, когато се замислите. Подобренията на качеството на живот, които могат да бъдат просто чрез включване на суроватъчен протеин в план за хранене, са изумителни – без значение дали индивидът участва в програма за упражнения или не. Това показва още много повече причина да натискате своите „добавки“ върху родителите/бабите и дядовците си. Потърсете протеинов прах, на който се радват и се уверете, че пият шейк всеки ден. Ако не са развълнувани от вкуса или се нуждаят от MUCH Още калории през целия ден, можете да ги накарате да сложат плодове, овес или дори естествени масла като фъстъчено масло или бадемово масло. Вместо вода те също биха могли да използват мляко, за да увеличат броя на калориите, както и да приемат много повече калций в диетата си, за да подобрят здравето на костите си.

Суроватъчен протеин – вече не е само за месни глави! Сега Поп може да подобри цялостната си сила и стройната мускулатура, като включи шейк в режима си. Следващото нещо, което знаете, че той ще изгони горната част на резервоара и ще изглежда Swole! Добре, тази част е само шега. Но ползите от включването на протеинов шейк и на много минимални разходи са нещо, което всеки възрастен гражданин трябва да гледа.

Източник:

1.) Kirsten E. Bell, Tim Snijders, Michael Zulyniak, Dinesh Kumbhare, Gianni Parise, Adrian Chabowski, Stuart M. Phillips. „Суроватъчен протеин на базата на протеини многоетажни хранителни добавки стимулира печалбите в стройната телесна маса и здравината при здрави възрастни мъже: рандомизирано контролирано проучване.“ Plosone, 2017.

2.) Университет Макмастър. „Новата добавка може да поправи, да съживи мускулите при възрастни възрастни.“ ScienceDaily. ScienceDaily, 18 юли 2017 г.

Пускайки грешки

, играещи в момента в мачовете

Играта в „сега“ изисква тенисист да се ангажира да „пусне“.

„Пускането на грешки“ е метод, при който играч пуска (зачервява) последната точка в покупката, за да постигне отново фокуса си към текущата точка.

Когато не можете да пуснете последната точка и да се съсредоточите в настоящия момент, можете да се отклоните извън контрол и да не играете на потенциала си в мачове.

Непредставените грешки, пропуски, двойните неизправности и лошите разговори могат да повлияят на вашето мислене за останалата част от набор, ако нямате инструментите за повторно повишаване на фокуса и игра на текущата точка.

Наскоро Анди Мъри беше неблагоприятно засегнат от лошо обаждане на Sony Open през 2014 г. в четвъртфиналния си мач срещу Новак Джокович.

Въпросната точка се случи в началото на 12 -ия мач, където Джокович достигна рекета си в мрежата, след което незаконно удари топката за победител.

Мъри спори с председателя на Dampire Damian Steiner, за да промени призива си. Не само, че той загуби спора, но и разтревожен Мъри е извършил незавършени грешки в бекхенд на следващите три точки, за да загуби играта, сета и в крайна сметка мачът 5-7, 3-6.

Джокович вярваше, че неспособността на Мъри да „пусне“ от лошия призив се отрази негативно на играта на Мъри:

“Очевидно това го разсейваше психически и след това той даде настройката.”

Научавайки се как да отскачате от лоши обаждания и грешки, ще можете да увеличите психическата си здравина за бъдещи мачове.

Следните идеи ще ви помогнат да върнете играта си на път по време на мач след лошо обаждане:

Разпознайте – трябва да пуснете предишната точка и да се съсредоточите върху това, което трябва да направите за този момент. Като се съсредоточите върху това какво да правите в настоящето, вече няма да бъдете фокусирани върху миналата точка.

RELAGE – Искате да се научите да управлявате емоциите си в Buy, за да бъдете в оптимално състояние за предстоящата точка. Поемете дълбоко въздух, свийте раменете си или коригирайте струните си, за да ви определи, за да коригирате мисленето си за текущата точка.

Повторно фокусиране-трябва да имате рутина преди обслужването, която ви помага да се подготвите за предстоящата точка. Ефективната рутина ви подготвя психически и физически и фокусира вниманието ви върху „тази точка“.

Как реагирате на грешките и колко бързо можете да пренасочите да разберете как отскачате от грешките и увеличавате шансовете си за успех в тениса.

Подобрете психическата си игра за тенис и разгледайте нашите програми за ментално треньорски тенис!

Научете доказани методи за умствена игра, за да направите всичко възможно на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -доброто и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се справят с изключително доверие в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да се справите с изключително самочувствие в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да подобрите психическата си здравина в тениса и да откриете мощни и доказани методи за умствена игра, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Искам да ви уведомя, че вашите компактдискове за доверие на тенис ми бяха много полезни. Слушам ги в колата и програмата ми помага да се отърва от цял ​​живот на тревожност за изпълнение на турнира. Благодаря ти!”
~ Wing Wu

Изтеглете нашия безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия безплатен доклад за тенис психология:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си успешно между точките.

Един метод, който може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да подобрите вашата увереност и представяне между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите вашия безплатен отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървената, хлапе Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

Увеличете самочувствието си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Инструкторът на Master Mental Game Dr. Patrick Cohn може да ви помогне да се отървете от проблемите си с психичната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или с помощта на Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се на пътни такси безплатни на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„Изненадани сме от това колко програма„ Уверен спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения руnull

Back To Top