Волята на Джон Иснър да спечели

, запазвайки самообладание за преместване на минали грешки

Историята е направена на първенството на Уимбълдън през 2010 г., когато Джон Иснър и Никола Махут се бориха на корта за рекордни 11 часа, 5 минути се разпространиха за три дни. И двамата играчи проявиха невероятна психическа издръжливост през целия мач, но Inser взе победата 70-68 в петия сет.

„Това беше волята да спечелите. Не че го надхитрих; Искам да кажа, очевидно той даде всичко от себе си “, каза Иснър.

Разумно и двамата мъже бяха изтрити, когато всичко беше казано и направено. Иснър „е несъвместим“ за 20 минути, според неговия треньор Крейг Бойнтън.

„Играхме най -големия мач досега, на най -голямото място за игра на тенис“, каза Махут.

Всеки играч даде всичко, оставяйки всичко, което имаха на корта ден след ден.

„Беше наистина болезнено, но знаех, че не мога да задържам нищо“, каза Махут.

За да постигнете успех в тениса, трябва да имате умствената здравина да завладеете неблагополучието, да запазите самообладанието си и да поддържате високо ниво на ефективност.

„Непрекъснато си казвах да се съсредоточа върху завършването на силно, след като пропуснах изстрел. Знаех, че в крайна сметка ще придобия външния си вид “, каза Иснър.

Иснър успя да запази самообладанието си, като се придържа към стратегията си и не позволяваше на грешките да повлияят на способността му да изпълнява на високо ниво. За да направите това, трябва да развиете умствена сила, която комплиментира вашите тенис умения и да избегнете безсилие.

Практиката и обучението ще ви помогнат да постигнете умствена сила, но вносът избягвате разочарованието между точките. Разочарованието работи само в полза на вашия опонент.

„Понякога се влошаваше, но не го оставих да стигне до мен или да ме изхвърли от играта ми“, каза Иснър.

Не се страхувайте да правите грешки. Всеки спортист прави грешки, но способността да поддържа увереност и да се съсредоточи върху следващата игра отделя талантливите спортисти от елита. Оставете всичко на корта!

Нека вашата умствена сила, способности и подготовка ръководят вашето представяне.

Научете доказани техники за умствена игра, за да изпълнявате най -доброто си на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се осъществяват с върховна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да осъществите върховна увереност в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса и открийте мощни и доказани техники за психични игри, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Впечатлени сме от това колко„ увереният спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения кръг на турнир (полуфинали) след приключване на CD/Workbook. Ще направим всичките пет в поредицата. ”
~ Джейсън Бургуньон, чичо

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да увеличите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите напълно безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е приятно и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава изключителна клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция

Увеличете увереността си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Главният треньор на ментални игри д -р Патрик Кон може да ви помогне да завладеете проблемите си с менталната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или чрез Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се напълно безплатно на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървен, дете Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

?