Пускайки грешки

, играещи в момента в мачовете

Играта в „сега“ изисква тенисист да се ангажира да „пусне“.

„Пускането на грешки“ е метод, при който играч пуска (зачервява) последната точка в покупката, за да постигне отново фокуса си към текущата точка.

Когато не можете да пуснете последната точка и да се съсредоточите в настоящия момент, можете да се отклоните извън контрол и да не играете на потенциала си в мачове.

Непредставените грешки, пропуски, двойните неизправности и лошите разговори могат да повлияят на вашето мислене за останалата част от набор, ако нямате инструментите за повторно повишаване на фокуса и игра на текущата точка.

Наскоро Анди Мъри беше неблагоприятно засегнат от лошо обаждане на Sony Open през 2014 г. в четвъртфиналния си мач срещу Новак Джокович.

Въпросната точка се случи в началото на 12 -ия мач, където Джокович достигна рекета си в мрежата, след което незаконно удари топката за победител.

Мъри спори с председателя на Dampire Damian Steiner, за да промени призива си. Не само, че той загуби спора, но и разтревожен Мъри е извършил незавършени грешки в бекхенд на следващите три точки, за да загуби играта, сета и в крайна сметка мачът 5-7, 3-6.

Джокович вярваше, че неспособността на Мъри да „пусне“ от лошия призив се отрази негативно на играта на Мъри:

“Очевидно това го разсейваше психически и след това той даде настройката.”

Научавайки се как да отскачате от лоши обаждания и грешки, ще можете да увеличите психическата си здравина за бъдещи мачове.

Следните идеи ще ви помогнат да върнете играта си на път по време на мач след лошо обаждане:

Разпознайте – трябва да пуснете предишната точка и да се съсредоточите върху това, което трябва да направите за този момент. Като се съсредоточите върху това какво да правите в настоящето, вече няма да бъдете фокусирани върху миналата точка.

RELAGE – Искате да се научите да управлявате емоциите си в Buy, за да бъдете в оптимално състояние за предстоящата точка. Поемете дълбоко въздух, свийте раменете си или коригирайте струните си, за да ви определи, за да коригирате мисленето си за текущата точка.

Повторно фокусиране-трябва да имате рутина преди обслужването, която ви помага да се подготвите за предстоящата точка. Ефективната рутина ви подготвя психически и физически и фокусира вниманието ви върху „тази точка“.

Как реагирате на грешките и колко бързо можете да пренасочите да разберете как отскачате от грешките и увеличавате шансовете си за успех в тениса.

Подобрете психическата си игра за тенис и разгледайте нашите програми за ментално треньорски тенис!

Научете доказани методи за умствена игра, за да направите всичко възможно на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -доброто и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се справят с изключително доверие в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да се справите с изключително самочувствие в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да подобрите психическата си здравина в тениса и да откриете мощни и доказани методи за умствена игра, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Искам да ви уведомя, че вашите компактдискове за доверие на тенис ми бяха много полезни. Слушам ги в колата и програмата ми помага да се отърва от цял ​​живот на тревожност за изпълнение на турнира. Благодаря ти!”
~ Wing Wu

Изтеглете нашия безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия безплатен доклад за тенис психология:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си успешно между точките.

Един метод, който може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да подобрите вашата увереност и представяне между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите вашия безплатен отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървената, хлапе Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

Увеличете самочувствието си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Инструкторът на Master Mental Game Dr. Patrick Cohn може да ви помогне да се отървете от проблемите си с психичната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или с помощта на Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се на пътни такси безплатни на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„Изненадани сме от това колко програма„ Уверен спортист “е помогнала на моята племенница да играе най -добрия си тенис по време на мачове. Тя буквално стигна до най -отдалечения руnull