Как да стъпите след грешки

отскок от грешките на мисленето

Вашето представяне има много неща за това как точно управлявате грешки по време на конкуренцията.

Грешките често са спортисти за пътуване психически. Много спортисти смятат, че производителността на височината показва най -доброто представяне. Този начин на мислене задейства много неблагоприятна емоция, в специфично безсилие, когато неизбежната грешка изскача.

Това води до разделен фокус – фокус върху миналите грешки, както и се опитвате да направите в момента! Не най -добрият подход.

Понякога спортистите съжаляват за себе си след лошо представяне. Може да е трудно да се признае, но това се случва.

Спазването на са различни сценарии в редица спортове:

Гимнастичка, която падна от лъча на баланса в голямо състезание и веднага имаше усещането „Винаги се обърквам“.
Бейзболен играч, който се удари в базите, опаковани в по -късните подавания на игра, както и заяви: „Не мога да направя нищо правилно?“
Баскетболист, който пропусна редица безплатни хвърляния в игра, както и си каза: „Аз съм причината отборът ни да загуби играта?“
Футболист, който имаше лоша плейофна игра, както и си помисли: „Винаги се задушавам под натиск“.

Може би можете да определите с тези сценарии на някакво ниво. Отскокът от грешки, както и инциденти е каквото и да е в спорта.

Нищо не е най -добре, нито никога няма да бъде. Така че действието ви към грешки, загуби, както и инциденти оформят вашето мислене, както и представянето, както и може да се задържи към следващите редица състезания.

Нека използваме спортна аналогия, за да караме истински къщата …

В баскетбола е неразумно да очаквате да направите всеки изстрел. Това е причината да се възстанови е толкова важно.

Чувате треньори през цялото време, казвате на играчите да се съобразят с техните снимки в „Купете“, за да отскочат, както и да поставят сферата в обръча.

Ако играч просто закачи главата си след пропуснат изстрел (или съжалява за себе си), той ще пропусне възможността да отскочи, както и да бъде успешен. Единственият метод за отскок е, първо, спрете да съжалявате за себе си.

Това важи за всички спортове, дори експертни спортисти …

Например, в футболния свят, футболният клуб на Лутън Таун от шампионската лига загуби четири поредни футболни мача. След последната загуба, 3-0, за да чете FC, мениджърът на Luton Graeme Jones говори за това как точно екипът осигури малко, както и съжалява за себе си.

Джоунс: „Започнахме играта наистина добре, както и тогава те вкараха. Тогава психически се съжалявахме за себе си: „Какво ще правим?“, Както и не достатъчно атакуваща заплаха. “

Джоунс уточни, че би искал да привлече експерт по психично обучение, за да помогне на екипа си да се отърве от това предизвикателство, с което се сблъсква екипът му в момента.

Джоунс: „В момента сме в момент, в който може би ще трябва да повярваме, че се спускаме по този [умствен тренировъчен] маршрут, тъй като дори и да погледнете целите на последните седмици, Нотингам Форест не е постигнал двете им цели, ние предоставихме ги. Днес ние им предоставихме три цели, така че това е област, която разгледах дълбоко, това е област, която разбирам, това е истина за умствената стъпка в шампионата [лига]. ”

Отскокът от грешки е открито психическо умение – не сте безпомощни. Така че с асистенцията на треньор по психични игри можете да установите умствени умения, за да се отървете от грешки, както и да държите главата си в играта.

Как да отскочим от грешки:

Отскокът е въпрос на отговор на грешки по нов начин. Започнете, като си зададете различен въпрос: „Мога ли наистина да бъда перфектен?“ „Очаква ли другите да съм перфектен?“ Отговорът е не.

Първо, затруднявайте се за това, което е толкова ужасно в грешката?

След това си припомнете, че не можете да променяте миналото. Единственото нещо, което можете да направите, е много повече напред, както и да се съсредоточите върху следващата игра, умение, терена или изстрел.

Научете методи за умствена игра, за да подобрите увереността си в спорта!

Ако сте спортист, който се бори със самосъмнение, губи увереност или не може да приеме „Практикувайте увереност“ за конкуренция, положителният спортист е за вас!

Самочувствието е това, което отделя шампионските спортисти от останалите състезатели …

Можете да се възползвате от моето разбиране, както и опит, за да откриете точно как да внесете изключително увереност в конкуренцията!

Програмата за положителни спортисти, както и програмата Workbook се състои от 2 аудио компактдискове, които включват 14 дни упражнения за захранване на увереност, както и основни за спазване на работната книга, която ви ръководи с 14 дни, подпомага, че прилагате методите, както и персонализирате упражненията към вашите лични нужди.

Не забравяйте, че увереността е вариант, който правите. Трябва да полагате внимателни усилия, за да търсите активно мисли за изграждане на увереност, както и поведение. Положителните спортисти са активни, когато се отнася до увереност!

Научете много повече за една от нашите много известни CD програми в серията „Положителни спортисти“ …

Положителният спортист: 14-дневен план за изключително самочувствие

Вземете Управление на вашето мислене, както и представянето днес!

Какви са клиентите на психичните игри statinull

2018 HSBC Singapore Rugby 7s scores with household experience

A range of fringe activities focused on children’s home entertainment during the recent 2018 HSBC Singapore Rugby 7s event, held at the national stadium – the centrepiece of the Singapore sports Hub – to draw Извън най -доброто преживяване за цялото семейство.

Фиджи може би е бил шампион на терена на съвсем наскоро обгърнатия Сингапур 7s, но кракът в Сингапур също постигна успех като най -приятелският за семействата.

Тъй като феновете на ръгбито се уверяват в действието на стъпка, децата, както и родителите също се забавляваха с редица дейности по ресни, заемащи място, както и около националния стадион в Сингапур. Тазгодишното издание също включваше много повече музикални актове, както регионални, така и международни, бирена градина в стадион, както и показа най-добрите в храните, както и културата на Сингапур, както и редица състезателни нации, които да вървят заедно с Конвенционални фаворити като рисуване на лица, магически предавания, ровинг групи, както и други.

Един от акцентите, добавени към тазгодишното събитие на Sevens, бяха потапящите зони на Hasbro, включващи три заветни марки играчки: Transformers, Nerf HQ, както и моето битно пони. Участниците (деца, както и няколко родители) се пребориха с него над целевия метод на трансформатора, както и в зоните на HQ NERF, докато феновете на моето битно пони успяха да задоволят герои като Pinky Pie, както и Sparkles Twilight.

Дамян Буш, старши директор, Управление на места и събития, спортен център в Сингапур, каза:

Опитът на домакинството беше фокусиран към организирането на тази година в Сингапур 7s. Това беше събитие, на което всички – независимо от възрастта, както и пол – може да отидат, както и да имат напълно приятно време, тъй като от фантастичната гама от храни/напитки, както и страхотна разкошна храна, както и домашни забавления.

Създаден е състав на световна кухня, както и регионални сингапурски изкушения, за разнообразно разнообразие от посетители в центъра на Макан (забележка: „Макан“ предполага „ядене“ на регионалния малайски език). Менюто се състои от равномерно разделен брой световни, както и регионални деликатеси, включително Murtabak, домашно приготвени ролки за говеждо колбаси, както и испански Churros с вечери се забавляваха от изпълнения, които включват танцьори на Фиджи, както и руски гимнастички заедно с регионални музикални актове на Сингапур.

Подобрения на играча
Зрителите не бяха единствените, които извличат предимствата с удобствата за подобрените играчи и на Сингапурската спирка и тази година.

Играчите бяха настанени в селото на играча в размер На стадиона.

По-големите зони за загряване на натурални треви на националния стадион също гарантират, че играчите могат да направят много по-разпространени, както и физически подготовки за тренировки за мачовете.

Подобренията за играчите стигнаха до целия метод до нивата зърна, като налягане на душ, както и експанзивно Wi-Fi покритие. Всичко това в цитат, за да се уверите, че играчите остават във връзка с харесвани в чужбина, както и са в най -добрия си тип за състезанието.

Кредити на автора:

Бертран Тео, мениджър по комуникации, Сингапурски спорт

Вижте неотдавнашното интервю на SVB с Oon Jin Teik, главен изпълнителен директор в Singapore Sports Hub, както и за миналата година интервю с Damian Bush, просто кликнете върху снимките по -долу …

#SportSvenueBusiness – поддържате ви в знанието!

Споделете тази статия

San Francisco 49ers and Levy unveil the newest F&B destination at Levi’s® Stadium: Touchdown Terrace

The San Francisco 49ers and Levy revealed the creation of the newest food and beverage destination at Levi’s® Stadium—Touchdown Terrace—along with several other Подобряване на трапезарията и гостоприемството този месец.

Тераса за докосване, отваряне за началото на редовния сезон с еклектично меню от ястия от добре познати ресторанти на Bay Area и уникален конкурс за ястия с подпис Gameday, е създаден, за да обедини феновете около страхотна храна, напитки, напитки и приятелско гостоприемство.

Джим Меркурио, вицепрезидент на 49ers по операции на стадиона и генерален мениджър на стадион Levi’s®, каза:

Въвеждането на Terrace Terrace ни позволява да създадем атрактивна вентилаторна среда от преди това недостатъчно използвана зона на стадиона, като същевременно добавяме концесионни точки за продажба, създадени за подобряване на скоростта на линията в цялото място. В допълнение към въвеждането на вкусни нови варианти за храна, които вече са любими фенове на Bay Area, Levy ни помогна да увеличим нашите възможности за бързо обслужване, за да подобрим скоростта и ефективността на нашите концесионни услуги.

Тераса за тъчдаун, простираща се около външния звук на основния стадион на стадион Levi® между 50-ярдовата линия и най-близката Toyota Gate F, ще бъде много специално място за хранене и социално събиране. Автентични аромати от различни кухни ще бъдат осигурени на преносими щандове от ресторанти за залива на залива, включително Barbacco (италиански), Copita (Mexican), председателят (Азиатска улична храна), Bourbon Pub (американска) на Michael Mina (American) и Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Salt & Слама (сладолед).

Том Фънк, главен оперативен директор на Леви, каза::

От началото на нашето партньорство с 49ers, външният събор от нас се открои като възможност да създадем нещо наистина незабравимо за феновете. Troughdown Terrace оживява пространството и осигурява на феновете централен център, за да изживеят най -доброто от това, което стадионът на Леви може да предложи.

Друга опора на Terrace Terrace е „Хвърлянето на монети“, състезание за ястия в стила на завъртане, което дава възможност на феновете да опитат и гласуват за следващото ястие на стадиона на стадиона на Леви. По време на всеки домашен мач, Леви, най -известен с това, че създава необикновени изживявания за хранене в много от много от многото емблематични места за спорт и наслада в света, ще вкуси две нови ястия в преносим павилион и ще събере отзиви на вентилатора, за да помогне за ръководството на бъдещите ястия.

Белязани от цветни табели с футболна тематика, етажи и интерактивни пространства, Troughdown Terrace ще се разгърне на фази по време на предсезона 49ers в развитието на редовния отварящ сезон в неделя, 16 септември, срещу Детройт Лъвовете, предоставени от Levi’s®.

Пространството ще включва и цифрова мозаечна стена, давайки възможност на феновете да изпратят снимки в GameDay, които ще бъдат използвани за редовно изграждане и опресняване на интерактивната графика. Феновете също могат да получат разпечатка на снимки, докато проверяват Terrace Terrace.

Отвъд Troughdown Terrace, 49ers и Chef Severson of Levy се обединиха, за да влеят любимите аромати на района на залива през дестинациите за хранене на стадиона, включително:

Dungeness Crab Pretzel: Кокалче и нокътно месо, смесено с чесън айоли, дижон и чесън на препечен багет с прясно масло

Корейска купа на Бибимбап: Маритирано от дома говеждо месо, отиде заедно с пържено яйце, кимчи и пикантно гочуджанг айоли

Poke Nachos: домашни чипове Wonton, гарнирани с пресен ахи риба тон, авокадо, едамам, нори и sriracha aioli

Пържени чесън: ръчно нарязани пържени картофи, гарнирани с кайма и магданоз

Откакто пое операциите за гостоприемство на стадион „Леви“, Кулинарният екип на Levy също разшири интеграцията на своите услуги с уникалната „вярна ферма“ на мястото – първата градина на покрива, която се помещава на стадион NFL. Включително 7500 квадратни фута на кулата SAP Suite, вярната ферма е създала много повече от 12 000 паунда продукция, като се има предвид това отваряне през 2016 г.

С подкрепата на Levy използването на известната градина на Rooftop на стадиона на Леви продължава да нараства и този сезон ще включва нови продукти, менюта и сътрудничество. Пакетът за менюто на верните ферми ще покаже зеле, отглеждано на стадион, розмарин, тиква и домати. Изборът на разширена продукция на фермата сега включва босилек, розмарин, мащерка, мента, цветове на тиква, люти чушки и домати за използване в ястия в концесии, апартаменти и клубни менюта.

Изображения, любезност: Стадион Levy/Levi’s®

Президентът на Сан Франциско 49ers, Ал Гуидо, ще говори на тази октомврийска международна конференция и изложба на ALSD

Президентът на San Francisco 49ers и изпълнителен директор на Raise Sports Ventures, Al Guido, е един от 40+ високоговорители на индустрията с висока калибър, които ще споделят своите прозрения и истории 10-12 октомври, за който се събират ресторанти, е спонсор на платина.

Тези, които посещават ALSD International, ще се насладят на Nnull

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Back To Top