AU $ 5M University of the Sunshine Coastline Sports Stadium ъпгрейд в ход

AU $ 5 милиона ъпгрейд на спортния стадион на University of the Sunshine Coast Line (USC) на училище в Sippy Downs, който ще привлече в тълпи от зрители към по -широк Обхват на мачове на местни, национални, както и световни нива от началото на следващата година.

Работата на стадиона е настоящата сграда, която се провежда в Worldwide Basic Sport на USC, тъй като университетът се фокусира върху разширяването на своите високоефективни спортни програми, както и съоръжения в полза на наставника, както и за изследвания, в допълнение към ангажираността на квартала.

Заместник-канцлерът професор Грег Хил заяви, че спортният стадион на USC в крайна сметка ще бъде едно от най-добрите спортни съоръжения в региона, като инсталирането на прибиращи се места заемат способностите на тълпата от 360 души до 2200.

Професор Хил каза:

Поставяме прибиращи се места за сядане в двата края на сградата, засилвайки пода, добавяйки ново осветление, както и инсталиране на корт, който може да бъде покрит на настоящия корт за спорт като Netball.

В дните на игрите, местата за сядане могат да бъдат разгърнати, както и новият корт, „изпуснат“, за да осигури на спортисти, както и зрители страхотно изживяване, с много малко смущения на всякакъв вид други хора от съоръжението отвън започват, както и повърхността пъти.

Работата, която се събра през септември, се очаква да бъде завършена до февруари 2017 г. навреме за първата игра на къщата на новия национален отбор по нетбол на Sunshine Coastline, съвместно партньорство с Мелбърн Буря, която ще се базира в USC.

Професор Хил заяви, че телевизионните телевизионни игри през следващата година ще помогнат на Showcase USC, както и на Sunshine Coastline до останалата част на Австралия.

Той добави:

Спортният стадион на USC е изтъкнат при стажантите на USC, както и с персонала в допълнение към околния регион, като се има предвид, че е разработен през 2006 г., както и този растеж ще бъде от полза за разнообразни спортове, както и за спортни клубове.

План за разработване на AU 4,2 милиона долара слънчева брегова линия за водни упражнения до съществуващия басейн с олимпийски стандарт в района е в ход, като плувният клуб на USC Spartans получи безвъзмездна помощ от 1,4 милиона долара от националните паркове на Министерството, спорт като спорт като както и да се състезавате в неотдавнашен кръг от финансиране на съоръжения, наречен Get Play Plus.

Парите стартираха следващата фаза на напредък в рамките на Националния основен спортен участък на USC, който вече има олимпийски олимпийски олимпийски, както и параолимпийска програма за плуване, работеща в близост до единствената атлетика на региона, както и първия национал на брега на брега Netball Team, The Lightning, ще тренира, както и ще играе в училище в рамките на месеци.

Професорът по спортни науки на USC (биомеханика) Брендън Бъркет заяви, че водната упражнение ще позволи гениални тренировки, както и изцеление за всички спортисти, заедно с ново изследователско проучване, за да ръководят рехабилитацията, както и програми за упражнения за по -широката общност.

Новото закрито съоръжение ще допълва 50 -метровия басейн на университета, който спечели висок профил през тази година като 10 плувци на USC Spartans, обучени за Олимпиадата в Рио, както и за параолимпийски игри. Той ще включва: шест ленти, 25 м, градуирана дълбочина, отопляем басейн; Съвременният лечебен басейн „безкраен поток“; както и спомагателни съоръжения.

Професор Бъркет каза:

Това ще бъде чудесно допълнение към нашия кампус, с ползи за високоефективен спорт, спортна наука, както и медицина в ментор, както и за изследвания, в допълнение към здравето и здравето, както и за здравето и благополучието както на USC като по -широки общности.

Надяваме се, че целият регион обхваща тази гениална услуга за водни упражнения, която ще интегрира нови съоръжения, треньорски персонал, възможности за обучение, както и изследователско проучване, ръководено от университета климат.

Контрастната атмосфера на температурата на водата ще даде възможност за високоефективни спортисти, както и всеки тип членове на квартала да стимулират изцелението им от нараняване, спорт или увреждане. Това също ще осигури изключителен ресурс за стажант, който открива, както и за изследователска работа.

Заместник-канцлерът на USC Грег Хил заяви, че сега университетът работи за набиране на средствата, с цел да завърши работата през 2017 г.

Професор Хил каза:

Спортният участък на USC винаги е бил предлаган за Sippy Downs, както и за по -широка общност, както и нямаме търпение да споделим това ново съоръжение за водни упражнения по същия начин.

We expect links with locals, visitors, close-by schools, regional institutions for carnivals as well as meets, training squads, elite athletes, as well as clubs for athletics, basketball, rugby, volleyball, futsal, netball, roller derby as well as футбол.

Клубът за плуване на USC Spartans е свързан с плуване в Куинсланд, както и плуване Австралияnull