5 Психични техники на рутина на Prematch

Имате ли рутинна PREMATCH?

В „Сесии с Док“, д -р Патрик Кон отговаря на вашите спортни психологии и психични въпроси за тренировки за 5 психични техники от рутинна игра. Вижте PeakSports.com и кликнете върху Свържете се с нас, за да изпратите въпроса си за д -р Кон, за да отговорите в неговия видеокаст или подкаст за психична игра.

Имате ли рутинна игра, която ви помага да се подготвите психически за конкуренция?
В това видео ще научите какви основни психични техники или умения трябва да се интегрирате в своята предварителна конкуренция или предишна рутина.

Ще визуализирам една от моите програми за CD и Workbook, наречена The Undermed Athlete, която ви учи на всички входове и аутове за добра рутинна игра от менталната игра.

Ето въпроса, д -р Патрик Кон отговаря тази седмица:
Как можете да помогнете на вашите спортисти да имат рутинна игра преди мачове и състезания?

Гледайте видеото по -долу, за да чуете какво трябва да каже д -р Кон за 5 психични техники от рутинна игра. Не забравяйте да се абонирате за нашия канал в YouTube, за да бъдете актуализирани във всички наши най -нови видеоклипове!

Абонирайте се за YouTube канала PeakSports сега, за да получавате актуализации за новото ни съдържание!

Научете доказани техники за умствена игра, за да изпълнявате най -доброто си на корта!

Вие (или вашите играчи) се представяте на способността си в конкуренцията?

Донасяте ли най -добрата и много уверена игра в мачове?

Успешните тенисисти са се научили как да се осъществяват с върховна увереност в турнирите.

Ако сте готови да подобрите психическата си здравина и да осъществите върховна увереност в мачовете, тенис увереност: Психиката на издръжливост на турнира играчите могат да ви помогнат да направите това!

Използвайте увереността на тениса, за да помогнете за увеличаване на психическата си здравина в тениса и открийте мощни и доказани техники за психични игри, които са помогнали на професионалните спортисти да спечелят!

Тенис увереност: Психична здравина за играчите на турнири

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Даниел се справи много добре с контрола на емоциите си по време на мачовете днес. Бяхме много щастливи от нея, че не показа неудовлетвореността си по време на мача; Мисля, че това беше голямо постижение. Тя наистина изглеждаше под контрол на емоциите си, дори когато удвои грешно или допусна грешки. Промените, които видяхме при поведението на Даниел за по -малко от 24 часа, бяха страхотни! Благодаря ви за напътствията! ”
~ Дженифър Аламо, родител на тенис

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тениса!

Открийте дали правите една или много повече от тези „скъпи“ нефункционални грешки в психическата игра по време на мачове!

Изтеглете нашия напълно безплатен доклад за психология на тенис:

Шест нефункционални тенисисти от „умствената игра“ правят между точките

Ще откриете:

Как умът ви може да бъде най -добрият ви или най -лошото предимство на корта.

Ако използвате ума си ефективно между точките.

Една техника, която може да ви помогне да отидете на последната точка.

Най -добрите умения за ментална игра, които трябва да овладеете, за да увеличите увереността и представянето си между точките.

Щракнете тук, за да изтеглите напълно безплатния си отчет днес: Шест нефусирани грешки в „Менталната игра“ Тенисистият между точките правят между точките

Какво казват тенисистите?
„Д -р Кон, една от целите ми е да стана треньор от световна класа, има няколко треньори от САЩ, които ме вдъхновиха най-дървен, дете Шула и Пат Райли. След като работя с вас, сега също изброявам вашето име сред най -влиятелните треньори в моята област! ”
~ Franz

Увеличете увереността си и се съсредоточете с експертното коучинг на психичните игри!

Главният треньор на ментални игри д -р Патрик Кон може да ви помогне да завладеете проблемите си с менталната игра с личен коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или чрез Skype, FaceTime или телефон. Обадете ни се напълно безплатно на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите студенти по психичен треньор?
„От името на всички наши треньори, които присъстваха на Конвенцията за треньори на ITA през 2004 г., бих искал да ви благодаря, че сте служили като представен клиницист. Знам, че треньорите смятаха, че е приятно и информативно. Ние значително оценяваме, че отделяте време да се подготвите и представите такава изключителна клиника в полза на нашите треньори. ”
~ Нанси Брео, ITA Конвенция