Division III school in Maine opens $200 Million Athletics center

several sports-related investments in state of Maine will result in new and improved sports venues, including the recent opening of a $200 million athletics and recreation center at Colby college in the Град Уотървил.

Центърът за атлетика и отдих на Харолд Алфонд е сграда с площ от 350 000 квадратни метра, която ще се превърне в едно от най-напредналите места за отдел III в страната. Проектът стана възможен от филантропската подкрепа от Фондация Харолд Алфонд.

Сред характеристиките на центъра са 50-метров басейн Myrtha (единственият такъв басейн в Нова Англия), ледена арена и три съда за баскетбол/волейбол с дължина на регулацията. The venue also includes a squash center with nine championship guideline courts, an indoor competition center with a six-lane track, guideline tennis courts, and field-event accommodations for pole vault, high jump, long/triple jump, and shot put, and 42-футово високо катерене и камъни стена.

„Новият център за атлетика и отдих на Харолд Алфонд е продължение на мисията на Колби да развива и обучава учениците целостно и да им помогне да се състезават във и извън класната стая, за да постигнат високи постижения във всички области на живота си“, казва Майк Уайдж, вицепрезидент и Харолд Директор на Alfond по лека атлетика в Colby. „Независимо дали става въпрос за спортни или индивидуални фитнес инициативи, конкурентни или развлекателни атлетика, активният и здравословен начин на живот е жизненоважна част от студентския опит в Колби. Целта на новото съоръжение е да подкрепи този опит на възможно най -високо ниво и да предостави най -добрите налични ресурси. “

Мястото ще търси сертифициране на LEED Gold и е създадено и изградено, за да подкрепи позицията на университета като един от водещите устойчиви кампуси в страната и един от само четири, които са постигнали въглероден неутралитет.

„Завършването на центъра в средата на пандемията имаше своите предизвикателства, но след като се отвори, се оказва значително предимство, тъй като помага да се улесни безопасната академична и атлетична среда като част от завръщането на Колби в плана на кампуса“, ​​каза Wisecup . „Всъщност там се провеждат редица класове и се надяваме, че в близко бъдеще това ще ни позволи да проведем избрани състезания.“

Дарението за Колби беше част от 500 милиона долара, които Фондация Харолд Алфонд наскоро даде на осем проекта в цялата държава, включително три други атлетически проекта, включително засилени спортни места за системата на университета в Мейн.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща