Junefests: Разходката на лятото на юници

във Върмонт стартира по голям начин този месец с три фестивала, които привличат хиляди посетители в нашата държава. Вие живеете тук, така че няма извинение да не си вземете мотора или йога постелката си и да планирате следващия си уикенд.

Разходка на юници: 3 – 5 юни 5

Brattleboro, Vt.; www.strollingoftheheifers.com

Преди шестнадесет години, Орли Мунзинг вървеше по стар път за дърводобив в Дъмерстън, щата щата, и се натъкна на съседа си, Дуайт Милър, считайки овощната си градина. Когато Мънзинг го попита дали има нужда от ръка, вместо да й предаде рейк или чифт подстригване, Милър я помоли да разпространи думата за трудностите, с които се сблъскват многобройните фермери и да насърчи другите да подкрепят местните си производители на храни. „Той каза, че ще погледне добре, защото след десет години няма да видите това“, спомня си тя. Това, което започна с един разговор със съсед, беше искрата за ежегодно събитие, което привлича десетки хиляди за уикенд на празнуване откъде идва храната и пътуването дьо Хийфер, поредица от вози по черен път.

Вибрацията: Munzing казва. „Това е най-забавното и семейно селскостопански граси, които можете да си представите. Трябва да го видите, за да повярвате. ”

Кой отива: Всички. Колкото и да е 50 000 души могат да подреждат тротоарите за парада в събота сутрин. Неделята с велосипеди привличат местните мотористи, които редовно се справят с криволичещите пътища и посетителите през уикенда, които търсят алтернатива на ездата на тротоара.

Обстановката: Домът на Асоциацията на Холщайн в Америка, която проследява генеалогията на всеки Холщайн в Северна Америка, Brattleboro често прави национални списъци с най -добри места за живеене или пътуване, докато парадът и свързаните с него събития са в центъра на Brattleboro, неделя Trip de Heifer има много по -пасторална обстановка. Lilac Ridge Farm, разположена само на няколко мили от Hum на центъра на града, е сертифицирана биологична ферма на 600 декара, която служи както за старт, така и за финал и местоположението на следобедния пикник след Ride. Най-краткият маршрут е пътуване с 15 мили от 15 мили по търкалящи се павирани и чакълести пътища до моста на Зелената река. Междинното каране на 30 мили се навива на юг в градовете Гилфорд и Халифакс, преди чудовище да се изкачи нагоре по Мос Холоу Роуд в Марлборо покрай колежа Марлборо и да се спусне обратно към фермата „Люляк Ридж“. За най-трудните ездачи, 60-милиметровото возене потапя чак до Масачузетс и прави скална завръщане чрез хълмисти и грапави чакълести пътища.

Не пропускайте: Парадът в събота започва с селскостопански животни от всякакъв вид, които водят маршовете. Освен Гърнси и Холщайн, очаквайте да видите волове, кози, прасета, лами и много по -разходки по главната улица. „Това е голям ковчег на Ной, казва Мънзинг.

Какво бихте могли да научите: Преди кравите да започнат да ходят, седнете на разходката на върха на юниците бавно живеене, форум от експерти, които изследват теми за подхранване, уелнес, хранително предприемачество, хранителни системи, хранителна справедливост и хранителна политика. Говорителите включват Фред „Чико“ Лагер, бивш изпълнителен директор на Бен и Джери; Cairn Cross, съосновател и управляващ директор на Fresh Tracks Capital, Уил Рап, основател на Gardener’s Supply; Анна Доусън, основател на Hometown Foods LLC, и други

Най -странното нещо: Внимавайте за „млечната кръстница“, която циркулира около събитието и доброволците, облечени като мухи, които следват зад кравите, въоръжени с лопати и дървени стърготини за всяко почистване.

Партито: На изложението за устойчив живот след парада ще намерите 11 декара забавление, храна и експонати, включително местни производители на храни и занаятчии. Плюс това, четирите отделни палатки за домашни забавления са домакини на всякакъв вид музика на живо, включително рок и рол, фънк, месинг на Ню Орлиънс, фолк и разбира се танци. Marvel в изпълнители от Центъра за циркови изкуства в Нова Англия, поставете залозите си на козе състезанията или разгледайте короняса на госпожица Вермонт.